Magazin prégeléssel, UV-formalakkozva, fóliázva

Az exkluzív füzet A5-ös méretben készült, 4+4 színnel. A borító külseje matt fóliával van bevonva, ezen jól mutat az ezüst színű prégelés és a vak formalakkozás. A borító belsejét és a belív lapjait UV-lakkozás teszi tartóssá és csillogóvá. Egyes oldalak kihajthatóak, így praktikus térképek is elférnek a kiadványban. A magazin 250 g-os, illetve 150 g-os, matt műnyomó papírra készült, PUR ragasztókötéssel.

UV-formalakkozott, prégelt magazin

A D-PLUS nyomdával a Hotel Parlament 2006-os nyitása óta dolgozunk együtt, a legnagyobb megelégedésünkre. A munka minősége, a szállítási határidő betartása minden esetben kifogástalan, és ez nagyon fontos számunkra.
Szeretném külön kiemelni Tarpataki Gábort, aki minden grafikai feladatot, változtatást, javítást a lehetőségeihez mérten mindig azonnal elvégez, vele nagyon jól tudok együtt dolgozni. Ez vonatkozik Szabó Lászlóra is, de a csapat minden tagjára, kivétel nélkül.
Számtalan megkeresést, ajánlatot kapok más nyomdától, de még soha nem jutott eszembe váltani, mert maradéktalanul elégedett vagyok a D-PLUS által nyújtott szolgáltatásokkal.
Köszönöm az együttműködést, további sikereket és sok-sok, elégedett partnert kívánok!

Patakfalvi Réka

Regional Director of Sales, Marketing and PR, Continental Group

Önnek miben segíthetünk?

Az új blogbejegyzésekről...

Archívum

Közösségi oldalaink:

Certop tanúsítvány

D-PLUS Kft.

1037 Budapest, Csillaghegyi út 19-21.

Telefon: 453-2772

info@d-plus.hu

Közösségi oldalaink:

Logo design: Karádi Zita

Pin It on Pinterest

Share This